Over het plaatsen van foto's

Foto van hoog- en middenspanningsobjecten gemaakt die je wilt delen met het forum? Plaats 'm hier
Gesloten
Jacob K
50 kV
Load: 51
Ingelust: 03 dec 2011 23:47
Favoriete mastsoort: combinatiemast
Contact:

Over het plaatsen van foto's

Load Ingevoed door Jacob K » 06 dec 2011 12:42

Huisregels van de HoogspanningsNet fotohoek

Geplaatste foto's moeten een relatie hebben met het forumonderwerp. Het forumbeheer is niet verantwoordelijk voor de inhoud. De eigenaar van het bericht waarin de foto staat is te allen tijde volledig verantwoordelijk voor de getoonde inhoud.Als bijlage kunnen er maximaal vijf foto's per bericht gepost worden. We hanteren deze regel om te voorkomen dat dit forum een hotlinkdumpplaats wordt. Wil je meer foto's in je bericht plaatsen, dan kan je een externe hostingsite zoals photobucket gebruiken.

Foto's en bijlagen (bij voorkeur <150 kB) worden door de mod REIMG geschaald als ze groter zijn dan 800 pixels. Het is niet de bedoeling om deze modificatie standaard het zware werk te laten doen. Gebruik megaformaat (<1200 pixels en <1MB) alléén wanneer dat werkelijktoegevoegde waarde heeft! Comprimeer zelf je foto's in bijlagen of extern gehost tot <150 kB en 800 pixels of kleiner wanneer megaformaat géén toegevoegde waarde voor de afbeelding heeft. Wie hier onverschillig mee omgaat en telkens veel grotere bijlagen plaatst zal erop worden aangesproken.

Geplaatste foto's kunnen gebruikt worden op de mainsite. Foto's die iets interessants of bijzonders tonen kunnen gebruikt worden op de site. Dit gebeurt alleen na toestemming van de fotograaf en wanneer vaststaat dat de plaatser van de foto ook de eigenaar is van alle rechten.
Oud-sitebeheerder. Mothballing sinds 2013.

Gesloten

Wie is er onder spanning

Aangeslotenen op dit net: Geen aangeslotenen en 3 klantaansluitingen